MDT landing 01 Header 01 background.jpg
Masdetorrent-Landing-00-Header-welcome-introduction.jpg

Mas de Torrent ofereix en exclusiva als seus clients
la possibilitat de descobrir la magnífica regió de l’Empordà.
Una oportunitat de trobar-se amb els elements que són presents en el seu hotel, membre de Relais & Châteaux.

TERRA    ·      MAR

OWN Experiences ha dissenyat en exclusiva per Mas de Torrent dues experiències en el seu entorn, l’Empordà.
Són creacions totalment fetes a la mida en base de les sensacions de natura i
benestar que els clients experimentaran a l’Hotel.
Descobriran doncs, les influencies del territori que forma aquest increïble indret de la Costa Brava.

MDT 01 Jeep 00 main v2 best.jpg
 

Una ruta en 4x4 que combina l’adrenalina amb un didàctic i lúdic aprenentatge sobre l’ús de la botànica en la gastronomia

Gaudirà d’un trajecte de muntanya en 4x4 especialment creat per a Mas de Torrent, el qual crua l’ample de l’Empordà, guiats pel seu xofer privat i acompanyats per un reconegut expert en gastro-botànica.
Un didàctic i lúdic aprenentatge de l’ús de les flors i plantes silvestres en l’alta gastronomia.

MDT 01 Jeep 01b.jpg
 

Aventuris a descobrir la natura a través de les muntanyes de l’Empordà, en una ruta 4x4 especialment creada per a Mas de Torrent. Submergeixi’s en plena natura mentre l’adrenalina recorre el seu cos.

MDT 01 Jeep 02.jpg

Gaudeixi de les muntanyes del Parc Natural de la Garrotxa, a través de la natura més autèntica i amb unes vistes panoràmiques excepcionals de l’Empordà i dels volcans en repòs del Parc Natural. A mig dia podrà gaudir d’un pícnic en plena natura.

 
MDT-01-Jeep-03-B.jpg
 

Descobreixi d’una manera lúdica, amb un expert en gastro-botànica, les palntes de la cuina mediterrània. Aprengui a identificar-les i gaudir-les, conjuntament amb els seus beneficis i aplicacions gastronòmiques.  

MDT 02 Sea 00 main.jpg
 

La singularitat i les millors cales de la Costa Brava, amb un xef a bord

En el iot a vela o motor, una ruta de navegació dissenyada per gaudir dels paratges més bells de la Costa Brava. Fondejat en les més preuades cales, el xef privat els delectarà amb una gastronomia típicament marinera cuinada a bord mentre gaudeixen de la brisa, del sol i d’un bany en aigües cristal·lines.

MDT-02-Sea-01-B-v2.jpg
 

L’experiència de descobrir la natura de la Costa Brava des del mar, per mitjà d’una ruta especialment dissenyada per a que descobreixi els més bells racons.

MDT-02-Sea-02-B-v2.jpg

Delitar-se en una selecció de les millors cales de la Costa Brava. Gaudint del sol, de la brisa i d’un relaxant bany en aigües cristal·lines mentre el seu xef privat prepara un deliciós aperitiu i còctels a bord. 

 
MDT 02 Sea 03.jpg
 

Gaudeixi de la millor gastronomía marinera, cuinada a bord pel seu xef, una selección dels peixos i mariscs ben frescos, servits amb vins blancs de la regió de l’Empordà.

Masdetorrent-Landing-05-Footer-goodbye.jpg